Інформатор Переяслав

ГРОШІ

Кілька мільйонів гривень планують витратити на потреби ВУКГ Переяслава

Тонни солі, піску та аварійно-відновлювальна машина. Все це планують придбати для Переяславського ВУКГ.

Комунальне підприємство “Переяславське ВУКГ” 1 серпня оголосило тенден на купівлю аварійно-відновлювальної машини для проведення робіт з ремонту мереж та інших об’єктів господарства. Витратити планує щонайбільше 2 мільйони 770 тисяч гривень. Пропозиції прийматите до 17 серпня. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ресурси тендерних закупівель.

Згідно з технічними вимогами, машина має бути 2021 або 2022 року виготовлення. При цьому продавець повинен забезпечити гарантію на три роки або до 100 тисяч кілометрів пробігу.

Ще 1 мільйон 812 тисяч гривень ВУКГ готове витратити на придбання 88 тонн солі для посипання доріг із протизлежувальною домішкою. Згідно з тендерною документацією, виконавець зможе поставляти її партіями, але не меншими ніж 22 тонни кожна. Все замовлення має передати до 19 грудня 2022 року. Прийом пропозицій триватиме із 25 липня до 10 серпня.

До 13 серпня триватиме прийом пропозицій на ще одну закупівлю ВУКГ. Щонайбільше 257 тисяч 24 гривні 74 копійки підприємство планує витрати на 988 тонн піску. Його також можна буде поставляти партіями до 31 грудня 2021 року. При цьому обсяги закупівлі можуть змінитися в залежності від потреби та обсягів фінансування.

Зазначимо, що 24 та 27 липня тендери на придбання солі та піску відповідно вже завершувалися. Тоді вони не відбулися через те, що у торгах взяли участь не більше одного учасника, а має бути щонайменше двоє.

Нагадаємо, що на останній сесії міської ради голова Вячеслав Саулко розповів, що буде з набережною Альти у Переяславі. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору