ЖИТТЯ

Затримання неповнолітньої та погрози вітчима: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 1 серпня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 1 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:49. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що протягом ночі викрали 60-метровий кабель. За цим фактом відібрали заяву, наразі триває перевірка.

14:40. Переяслав. Надійшло повідомлення від жінки 1966 р.н. про те, що її 84-річний вітчим погрожував ножем, потім пішов геть. За цим зверненням відібрали заяву.

14:39. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про затримання 14-річної дівчини в магазині косметики. Заявниця – працівниця магазину – зазначила, що ще на початку липня ця дівчина викрала товар, а поліція відібрала відповідну заяву. За фактом затримання неповнолітньої заяву та пояснення не писали.

14:50. Переяслав. До відділу поліції надійшло письмове звернення від жінки про те, що в будинку, який належав її покійному батьку, проживають невідомі їй люди. Вони відмовляються покидати будинок та не дають можливості забрати її речі. За цим фактом поліція відібрала заяву.

15:33. Переяслав. Поліціянти зупинили чоловіка 1983 р.н. та під час поверхневої перевірки виявили в нього наркотичну речовину (3 грами конопель). За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:20. Ковалин (Дівичківська ТГ). Надійшло письмове звернення від жителя села 1958 р.н. про те, що 29 липня він перерахував 1800 гривень за дрова, але до цього часу так і не отримав їх. Наразі триває розслідування.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадуємо, правоохоронці Київщини провели посилені відпрацювання на Бориспільщині. Взяли участь і поліцейські Переяслава.

Нагору