ЖИТТЯ

Чоловік позичив серйозну суму на розвиток бізнесу, але не повертає її: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 2 серпня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 2 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:21. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її племінник із невісткою, які живуть по сусідству, насипали в кінці її ділянки земельний вал. Таким чином перегородили прохід до набережної. Інформацію передали на розгляд дільничому.

11:41. Семенівка (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив поліції, що його батьки зранку повинні були їхати в Семенівку. Заявник телефонував батькові, але телефон був вимкнений. Пізніше він перетелефонував поліції і сказав, що батьки вийшли на зв’язок, вже перебувають в селі.

11:30. Студеники (Студениківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що знайомий позичив у нього 60 тисяч 500 доларів на розвиток бізнесу. Але досі не повернув їх. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому).

19:33. Переяслав. Поліції повідомили, що в одному із закладів близько десяти молодиків поводяться зухвало: б’ють картини та речі декору, нецензурно висловлюються. Конфлікт врегулювали мирним шляхом. Претензій морального чи матеріального характеру ніхто ні до кого не має.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Горбанях (Ташанська ТГ), Леляках (Студениківська ТГ) та Мазінках (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 1 серпня у Переяславі в магазині косметики затримали неповнолітню. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору