ЖИТТЯ

Тренування, заняття з фотографії та екскурсія від Богатиря: як цікаво провести будні в Переяславі

Не знаєте, як провести найближчі вечори? У Переяславі запрошують на безкоштовну екскурсію, відкрите тренування та лекцію про основи фотографії.

Жителі Переяслава можуть провести будні цього тижня цікаво й продуктивно. Інформатор зібрав анонси відкритих спортивних тренувань, занять з фотографії та екскурсій нашого міста, які можуть відвідати переяславці 3 та 4 серпня.

ОСНОВИ ФОТОГРАФІЇ

Де: Переяслав, Центр культури та мистецтв (парк імені Тараса Шевченка)

Коли: 3 серпня, 17:00

Ціна: безкоштовно

У середу ввечері для містян організують вже четверте заняття з фотографії від Олега Чемериса. Охочі зможуть дізнатися багато цікавого про фотомистецтво, а саме – поринути в теми “Типи світла” та “Світлові схеми”.

Заняття з фотографії

ВІДКРИТЕ ТРЕНУВАННЯ

Де: Переяслав, Центр культури та мистецтв (парк імені Тараса Шевченка)

Коли: 3 серпня, 19:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславі тренерка Юлія Федосєєва вчергове проведе тренування для усіх охочих. Особливо це підійде для активних та спортивних жителів міста, адже спорт заряджає.

Відкрите тренування

БЕЗКОШТОВНІ ЕКСКУРСІЇ ПЕРЕЯСЛАВЩИНОЮ

Де: місце зустрічі повідомляють після реєстрації

Коли: 4 серпня, 17:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславі проведуться безкоштовні екскурсії, де всі охочі зможуть насолодитися красою міста та пізнати його історію. Передусім гості заходу разом із його співорганізатором Миколою Богатирем долатимуть маршрут “Україна-1187”.

Екскурсії Переяславщиною

Нагадуємо, що у ветеринарній клініці Переяслава збирають шерсть тварин для допомоги ЗСУ. Як долучитись, дізнавайтеся за посиланням.

Нагору