ЖИТТЯ

Масштабна ДТП на Бориспільщині: зіткнулися три автівки, двоє людей постраждали

На Бориспільщині сталася ДТП. Почалося досудове розслідування.

2 серпня близько 16-ї години на автодорозі Бориспіль-Дніпро біля села Рогозів, що на Бориспільщині, мікроавтобус Volkswagen під керуванням 38-річного водія зіткнувся з двома автівками. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

За попередніми даними, Volkswagen виїхав на зустрічну смугу, зіштовхнувся з легковиком ВАЗ-2106 та зачепив мікроавтобус Mercedes. Водій легковика – 60-річний житель села Рогозів – та його пасажирка внаслідок ДТП потрапили до бориспільської лікарні. Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

Поліція Бориспільщини нагадує водіям, що при погіршенні погодних умов потрібно дотримуватись безпечної швидкості та дистанції, не здійснювати різких маневрів. Якщо ви потрапили у складну ситуацію на дорозі або стали її свідком і потребуєте допомоги – телефонуйте на спецлінію “102”.

Нагадаємо, що на Переяславщині чоловік позичив понад 60 тисяч доларів на розвиток бізнесу й не повернув їх. Відкрили кримінальне провадження.

Фото поліції

Нагору