Переяслав Перейти на сайт

Чи готові школи Студениківської громади до навчального року

Менш аніж за місяць має розпочатися навчальний рік, але війна неабияк вплинула на організацію освітнього процесу. У Студениківській громаді перевірили готовність навчальних закладів.

Через повномаштабну війну навчання може відбуватися у очній формі тільки у закладах освіти, які відповідають певним вимогам. Яким саме та наскільки вони дотримані у закладах освіти Студениківської громади, сьогодні, 5 серпня, повідомили на Facebook-сторінці ТГ, – передає Інформатор.

Комісія з обстеження закладів освіти, до якої входили представники ДСНС, обстежила усі будівлі освітніх закладів Студениківської громади. Як повідомила голова ТГ Марія Лях, кожен заклад повинен отримати акт готовності, що видається після всіх підготовчих процесів та перевірки комісією на чолі з фахівцями ДСНС. Зазначила, що працюють над удосконаленням теперішнього стану закладів заради того, аби не наражати дітей на небезпеку.

Вимоги до укриттів для закладів освіти:

Стан закладів освіти у Студениківський громаді:

Нагадаємо, що Студениківська громада планує закупити два шкільні автобуси. Витратить на них майже 5 мільйонів гривень. Два старі передали на потреби ЗСУ.