ЖИТТЯ

Електронна музика, мультфільм та фотозаняття: як провести вихідні в Переяславі

Наближаються чергові літні вихідні. Ми знаємо, як провести їх весело та продуктивно.

Не знаєте, чим зайнятися на початку чергових літніх вихідних? У Переяславі знову організовують низку цікавих заходів для вашого відпочинку та розвитку. Можна буде подивитися мультик просто неба, відвідати івент, на якому лунатиме електронна музика, та сходити на заняття із фотографії. Інформатор зібрав всі анонси в одній публікації.

ЗАНЯТТЯ З ОСНОВ ФОТОГРАФІЇ

Де: Переяслав, перший корпус Центру культури та мистецтв (парк імені Тараса Шевченка)

Коли: 5 серпня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Фотограф Олег Чемерис проведе вже п’яте заняття з основ фотографії для всіх охочих. Тема – “Об’єктиви”. Захід відбувається завдяки проєкту “Мріємо та діємо”.

Заняття з фотографії

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ

Де: Переяслав, другий корпус ЦКМ (вулиця Сковороди, 83)

Коли: 5 серпня, 17:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславі знову організовують спільний перегляд мультфільму. Цього разу транслюватимуть мультик “100% Вовк”. Дозвольте собі трохи відпочити від буденності – пориньте у цікаву стрічку.

Перегляд мультфільму

ВЕЧІР ЕЛЕКТРОННОЇ МУЗИКИ

Де: Переяслав, “Толока Хаб” (вулиця Покровська, 32А)

Коли: 6 серпня, 17:30

Ціна: безкоштовно

ГО “Джем Толока”, ініціативна група “Тепло” спільно з Переяславським ЦКМ організовують черговий захід. Пропонують вам на декілька годин поринути в музичні колекції людей, які виявили бажання поділитися своєю творчістю.

“Тепло”

ВЕЧІР ВІДПОЧИНКУ “ВІЛЬНІ”

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 6 серпня, 19:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславі проведуть вечір відпочинку у парку Тараса Шевченка. Анастасія Петрова та Анна Ляч створять чудовий музичний супровід.

Музичний вечір

Нагадуємо, вчора краєзнавець Микола Богатир провів для переселенців екскурсію Переяславом. Гості пройшли частину маршруту “Україна-1187”.

Нагору