ЖИТТЯ

Випускниця університету Переяслава Alyona Alyona у Баришівці написала пісню про перемогу

Alyona Alyona у Баришівці написала пісню “За нами буде перемога”. Її тепер можна почути в Apple Music, YouTube і Spotify.

Реперка Alyona Alyona випустила на стрімінгових сервісах пісню “За нами буде перемога”. Її вона написала під час безперервної чотириденної комендантської години в Баришівці, що на Київщині, ще на початку повномасштабної війни. Спочатку виклала в TikTok та Instagram наприкінці квітня, але на прохання своїх слухачів вирішила випустити й аудіоверсію. Про це повідомляє Інформатор.

“Раніше агресію я не пускала у своє серце. Завжди була зайнята потребами людей і волонтерством. Але кожна подія в Бучі, Маріуполі, Харкові, Чернігові, Луганській та Донецькій областях злістю просочувалися крізь мене майже непомітно. Просочувалися в саме серце. От воно й виплеснулося. В монолог. Хочу ним з вами поділитися”, – написала співачка в Instagram.

Послухати пісню можна на Apple Music, YouTube і Spotify.

Зазначимо, що Alyona Alyona – випускниця переяславського університету. Після здобуття популярності вона неодноразово бувала в нашому місті.

Нагадаємо, що і серед переяславців вистачає чимало талановитих співаків. Приміром, гурт “Драбадан” нещодавно випустив нову пісню.

Нагору