ЖИТТЯ

Заявники звинувачували дружину, брата та сусідів: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 6 серпня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 6 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:25. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що вночі відомий їй чоловік викрав телефон Samsung. За цим фактом склали протокол за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб).

13:20. Переяслав. Чоловік повідомив, що його побив брат та забрав телефон Samsung. За цим фактом на заявника склали протокол за статтею 183 КУпАП за неправдивий виклик.

14:55. Шевченкове (Ташанська ТГ). Жінка повідомила поліції, що сусіди вилами розбили її сестрі голову. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення.

17:54. Переяслав. Надійшло повідомлення, що з будинку викрали 1600 гривень. Заявник підозрює, що це дружина викрала його пенсію. Інформація за цим фактом не підтвердилась.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Гайшині (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 5 серпня у Переяславі сталася ДТП. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору