ЖИТТЯ

“Переяслав” мало не зіпсував “Матадору” погоню за Семенівкою: огляд туру чемпіонату з футболу

Завершилося перше коло чемпіонату Переяславщини з футболу. Загострилася боротьба за “золото” та за “бронзу”.

Вчора, 6 серпня, відбувся сьомий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Семенівка завершила перше коло змагань на першому місці. Лише на одне очко відстав “Матадор”. А от між Вовчковом, “Переяславом” та “Дніпром” у наступних сімох турах, схоже, виникне справжня заруба за бронзові медалі. Інформатор розповідає про це детальніше.

Вовчків (Переяславська ТГ) – “Дніпро” (Дівички) 0:4 (Василенко, 14, Скрипник, 30, Колесник, 67 (пен.), Бурима, 81)

“Дніпро” чітко чергує поразки із перемогами. Тож після програшу від “Матадора” у попередньому турі тут вже не було виходу – лише вигравати у Вовчкова. Тим паче, донедавна один із головних претендентів на чемпіонство зараз не в найкращому стані. Два останні матчі Вовчків не просто програв, а розгромно і “сухо” – 0:7 у загальному.

Завдяки форі, яку Вовчків здобув у перших турах, він ще тримається на третьому місці. Однак “Переяслав” та “Дніпро” наблизилися впритул, і Вовчків тепер не здається фаворитом у боротьбі з ними. А після перерви між колами, до слова, доведеться приймати якраз Переяслав, який буде налаштований помститися за поразку в першому турі.

“Матадор-Університет” (Переяслав) – “Переяслав” 5:3 (Ткачук, 9, Чабаненко, 54, Кривенко Ю., 80, Пуха, 86, Солонець, 89 – Столяренко, 51, 66, Лисенко П., 60)

“Переяслав” мав нагоду зіпсувати “Матадору” погоню за Семенівкою і при цьому міг сам увірватися у боротьбу за “срібло”. Все складалося якнайкраще до останньої десятихвилинки – поки “Переяслав” на виїзді (у Дем’янцях) вигравав 3:2. Однак “Матадор” зумів зібратися в ендшпілі, відзначившись тричі.

Тож, якщо не зважати на неприємну поразку від Семенівки, коло для “Матадора” минуло досить гладко за результатами. Проте, чи показують переяславці цьогоріч чемпіонську гру, наразі залишається відкритим питанням.

Лецьки (Циблівська ТГ) – “Бурти” (Переяслав) 2:3 (Денисюк, 41, Андрушко, 74 – Устич, 21, Данько, 89, Середа М., 90+2)

Лецьки мало не здобули сенсаційну перемогу. Навіть попри те, що господарі приймали команду, яка також не мала жодного очка, вони ніяк не були фаворитами. Однак три очки втратили лише на останніх хвилинах зустрічі.

Як бачите, Лецьки та “Бурти” грають у своїй лізі. Щоправда, цієї ліги для них створити наразі неможливо. Якби наступного року заявилося ще зо п’ять команд, які не прагнуть конкурувати із Семенівкою та “Матадором”, але готові пограти у футбол для задоволення, то можна було б говорити про першу лігу. Так, у найкращі свої роки на Переяславщині вистачало команд аж на дві ліги. Потрібно намагатися повернутися до тих часів.

Нагадаємо, що в попередньому турі “Дніпро” поступився у досить рівному поєдинку, а “Матадор” вийшов на друге місце. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору