ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: як правильно та швидко приготувати кукурудзу

Не знаєте, як приготувати кукурудзу по-особливому смачною та не витрачати на це багато часу? Є простий рецепт.

Чи не найактуальніше запитання цього місяця: як швидко та смачного приготувати кукурудзу? Окрім класичного рецепту, цю страву можна зробити ще смачнішою. Детальніше розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • 6 качанів кукурудзи
  • пів лимона
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. Кукурудзу очистіть від листя.
  2. На дно п’ятилітрової каструлі викладіть шар кукурудзяного листя, потім – кукурудзу, залийте окропом, накрийте кришкою і поставте на невеликий вогонь.
  3. Після закипання зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин. У воду додайте лимонний сік. Загасіть вогонь і дайте кукурудзі постояти 5 хвилин.
  4. Потім вийміть з води. Кожну варену кукурудзу посипте сіллю за смаком.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Нагору