ЖИТТЯ

Пожежний автомобіль, бойовий одяг та рації: Студениківська громада укомплектовує Центр безпеки

Студениківська громада отримала пожежний автомобіль. Наразі має три такі машини.

Центр безпеки Студениківської громади поповнився ще одним пожежним автомобілем – вже третім. Машини розподілять по селах громади. Один передадуть у Пристроми, один – у Студеники, а ще один поїде у Переяславське. Це стало можливим завдяки продуктивній співпраці ДСНС та громади. Про повідомили на Facebook-сторінці Студениківської ТГ, передає Інформатор.

Вручав автомобіль 9 серпня біля приміщення Центру безпеки у Студениках заступник начальника ГУ ДСНС у Київській області Петро Кисельов. Він також передав новенький набір бойового одягу, форму для пожежників та рації для зв’язку.

Цього ж дня працівники підрозділу з піротехнічних робіт провели для дітей показові майстер-класи, показали різні види вибухонебезпечних засобів та розповіли, як поводитися в разі їх виявлення. Працівники 27-ї пожежно-рятувальної частини Переяслава розповіли дітям про оснащення пожежної машини, наочно продемонстрували, як вони діють під час розгортання на місці події у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, що рятувальники закликають не чіпати та не переміщувати підозрілі та вибухонебезпечні предмети. Також просять не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Фото із Facebook

Нагору