ЖИТТЯ

“Мої думки тихі”, “вільний мікрофон” та тренування: як провести літні будні в Переяславі

У Переяславі можна із користю провести літні дні та трішки відпочити. Для містян безкоштовно проведуть тренування, покажуть фільм та влаштують “вільний мікрофон”. 

Жителі Переяслава можуть провести середу та четвер досить цікаво й різноманітно. Інформатор зібрав анонси творчих, спортивних та культурних заходів, які можуть відвідати переяславці.

Організовані заходи проводяться з дотриманням вимог зазначених у протоколі №143 засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області від 30.06.2022 року та згідно з Порядком проведення масових заходів на території Київської області в умовах правового режиму воєнного стану, затвердженого протоколом №145 від 7.07.2022 року.

ТРЕНУВАННЯ З ЮЛІЄЮ ФЕДОСЄЄВОЮ

Де: Переяслав, приміщення Центру культури та мистецтв

Коли: 10 серпня, 19:00

Ціна: безкоштовно

Вже сьогодні ввечері Юлія Федосєєва проведе відкрите тренування. Туди можуть піти любителі активного відпочинку та спорту.

ВІЛЬНИЙ МІКРОФОН

Де: Переяслав, парк Тараса Шевченка

Коли: 11 серпня, 18:30

Ціна: безкоштовно

Вільний мікрофон – твоя територія творчості. Всіх талановитих містян та гостей Переяслава запрошуються до участі. Якщо ви поет, музикант, вокаліст чи артист оригінального жанру – вам саме сюди.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ

Де: Переяслав, парк Тараса Шевченка

Коли: 11 серпня, 21:00

Ціна: безкоштовно

У парку показуватимуть фільм “Мої думки тихі” — це українська трагікомедія режисера Антоніо Лукіча, для якого вона стала дебютною повнометражною художньою стрічкою. За сценарієм молодий звукорежисер і невдаха Вадим отримує замовлення від клієнта з Канади з проханням записати голоси рідкісних тварин та пташок української фауни Закарпаття, однак завданням ускладнюється тим, що у подорож Закарпаттям разом із Вадимом вирушає його мати-таксистка.

Нагадаємо, що для письменників, митців, перекладачів, драматургів і сценаристів навіть у воєнний час є можливість заробити своєю творчістю та надати їй розголосу. Які літературні конкурси доступні зараз, дізнавайтесь тут.

Нагору