ЖИТТЯ

Чоловік поїхав на роботу до столиці й кілька днів пиячив зі знайомими: як минула доба поліції Переяслава

За добу 13 серпня переяславські поліцейські мали 33 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 13 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 33 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:52. Переяслав. Поліції повідомили, що біля автостанції працюють незаконні гральні автомати. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що двері приміщення зачинені. Заявника на місці не було, слухавку він не підіймав.

11:09. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що на трасі Баришівка-Переяслав біля повороту на село Гребля (Переяславська ТГ) сталася ДТП. Зіткнулись автівки Skoda та Mitsubishi. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

11:55. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що її син 1992 р.н. поїхав на роботу в Київ 11 серпня та до цього часу не виходить на зв’язок. Сказала, що телефон сина вимкнений, а на роботу він не доїхав. Того ж дня о 19:46 заявниця повідомила поліції, що допомоги не потребує, адже син знайшовся. Під час телефонної розмови він пояснив, що перебував у знайомих та вживав алкоголь.

12:11. Тарасівка (Ташанська ТГ). Поліції повідомили, що невідомі на кладовищі пошкодили пам’ятники. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що гранітний пам’ятник лежав на землі, але пошкоджень не мав. За цим фактом відібрали заяву і пояснення.

15:56. Переяслав. Хлопець 2010 р.н, повідомив поліції, що його батьки зловживають спиртними напоями та поводяться агресивно щодо нього. За цим фактом інформація не підтвердилась.

16:57. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що неповнолітні хлопці на квадроциклі в’їхали в його паркан та втекли. Ситуацію врешті врегулювали мирним шляхом, претензій ніхто ні до кого не має.

18:28. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що в її доньки стався нервовий зрив. Вона забрала документи та пішла геть. Поліція знайшла зниклу, вона відмовилась від спілкування.

14 серпня, 5:02. Переяслав. Поліції повідомили, що затримали чоловіка 1988 р.н., який викрав кабель в каналізаційному люці. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що кабель на місці, його ніхто не порізав та не пошкодив.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 12 серпня у Переяславі невідомі пошкодили храм на території лікарні. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору