ЖИТТЯ

ДТП з постраждалою, погрози та проникнення до будинку: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 21 серпня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 21 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:18. Переяслав. Поліції повідомили, що біля автостанції стоять припарковані з порушеннями ПДР автомобілі, чим заважають виїзду автобусів. Прибувши на місце, поліціянти порушень не виявили. Заявниця від написання заяви відмовилась.

13:25. Вовчків (Переяславська ТГ). Неповнолітня дівчина повідомила поліції, що її вітчим кидається на матір. Згодом на неодноразові телефонні дзвінки заявниця не відповідала. Прибувши за вказаною адресою, поліціянти встановили, що такі особи там не проживають.

13:52. Переяслав. Заявник повідомив, що його автомобіль підрізав Fiat. Після цього, за його словами, з авто вийшли четверо людей та погрожували фізичною розправою. За цим фактом наразі проводять перевірку.

16:20. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що протягом ночі невідомі проникли до будинку, зламавши замок у дверях. Нічого не викрали. За цим фактом відібрали заяву та пояснення, триває перевірка.

17:04. Переяслав. Заявник повідомив, що йому написав товариш і попросив перерахувати 1500 гривень. Згодом виявилось, що його сторінку зламали. За цим фактом наразі проводять перевірку.

17:34. Переяслав. Поліції повідомили, що на трасі Бориспіль-Дніпро сталася ДТП. Авто Audi з’їхало на узбіччя. Постраждалу доставили у приймальне відділення лікарні. У неї – забій передньої стінки живота. Від госпіталізації відмовилась. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Тарасівці (Ташанська ТГ) та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 20 серпня на Переяславщині авто з’їхало у кювет та перекинулось, були постраждалі. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору