Грибний жульєн – це апетитна та ароматна страва. Стане чудовим варіантом закуски для всієї родини.
Осінь вже настала, а це означає, що наближається грибна пора. Тому Інформатор пропонує до вашої уваги рецепт ароматного грибного жульєну. Поєднання грибів і сиру, запечених у ніжному тандемі овочів, зробить цю страву соковитою й пікантною, і не залишить вас байдужими.
Інгредієнти:
- 300 грамів печериць
- 1 цибулина
- 1 болгарський перець
- 100 грамів твердого сиру
- пів склянки жирних вершків
- рослинна олія
Приготування:
- Гриби помийте, почистіть, поріжте і покладіть в сковорідку. До них додайте подрібнену цибулю і болгарський перець. Додайте спеції за смаком. За 10 хвилин до кінця смаження в овочеву засмажку додайте вершки.
- Ретельно перемішуйте засмажку, поки вона не загусне. Коли все зготується, перемістіть в горщики і добре присипте тертим сиром. Горщики поставте в духовку. Попередньо розігрійте до 200 градусів.
- Готувати страву потрібно 10-15 хвилин. Про готовність свідчитиме поява золотистої скоринки на його поверхні. Подавати до столу грибний жульєн потрібно гарячим.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.