ЖИТТЯ

“Дніпро” наздогнав “Переяслав”, боротьба за “бронзу” загострюється: огляд туру чемпіонату з футболу

До фінішу футбольного чемпіонату залишається чотири тури. А чи є ще інтрига?

Вчора, 3 вересня, відбувся десятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Фаворити спокійно здобули перемоги. “Дніпро” за очками наздогнав “Переяслав”. Тепер між ними розпочинається змагання, хто припуститься більше помилок в наступних чотирьох турах. Інформатор розповідає деталі.

“Дніпро” (Дівички) – “Бурти” (Переяслав) 4:1 (Митрофаненко Вадим, 7, Килипенко, 42, Бурима, 76, Погодін, 89 – Боровик, 16)

“Бурти” змогли нав’язати боротьбу фавориту лише у першому таймі, коли тривалий час тримався нічийний рахунок. Однак наприкінці першого, а потім і другого таймів господарям, вочевидь, вже традиційно не вистачило фізичних кондицій. “Дніпро” здобув перемогу на класі, й із 12 очками наздогнав у турнірній таблиці тепер мегапринципового суперника – “Переяслав”. Обом претендентам на “бронзу” ще доведеться зіграти як із Семенівкою та “Матадором”, так і з Лецьками. Тож неймовірно цікаво, хто підійде у кращому турнірному стані до очного поєдинку, який, власне, може визначити долю третього місця.

Вовчків (Переяславська ТГ) – Семенівка (Студениківська ТГ) 1:3 (Розовик О., 72 – Галицький, 21 (АГ), Висоцький, 63, Бурлай, 81)

Олег Розовик та Олександр Галицький повернулися після тривалої дискваліфікації й відразу відзначилися голами. Щоправда, один забивав у чужі ворота, а інший – у свої. Для Вовчкова це п’ята поразка поспіль – графік аутсайдерів. Таку ж статистику в першому колі демонстрували “Бурти”, допоки не перемогли Лецьки. Гірші результати лише у тих же Лецьок, які програють усі матчі, їх вже назбиралося 8. І саме у наступному турі вони зустрінуться з Вовчковом. Хтось зможе перервати свою серію поразок.

“Матадор-Університет” (Переяслав) – Лецьки (Циблівська ТГ) 3:0 (Кривенко Р., Великодній, Чабаненко)

Звичайно ж, “Матадор” ще сподівається на осічки Семенівки. Із надмотивованими “Переяславом” та “Дніпром” кожен може втратити очки. Тож на інтригу у чемпіонській гонці ще можна сподіватися. Щоправда, якщо два наступні тури Семенівка пройде без втрат, то чемпіон буде відомий, якщо не де-юре, то де-факто. “Матадору” ж нічого не залишається, як перемагати у кожному матчі. Він на це здатний.

Нагадаємо, що “Переяслав” та “Дніпро” не дограли свій матч у попередньому турі. Вже відомо, що буде далі.

Віталій Усик

Нагору