ЖИТТЯ

Крадіжки, побиття дружини та порушення ПДР: як минуло 6 вересня для поліції Переяслава

За добу 6 вересня переяславські поліцейські мали 12 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 6 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:36. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що вночі з господарської будівлі викрали газонокосарку, бідон з медом та каністру бензину. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

11:43. Переяслав. Заявник повідомив, що вночі невідомі проникли через вікно та викрали два телевізори. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185.

12:47. Переяслав. Жінка повідомила, що її побив чоловік. Вона вийшла надвір і дзвонила з телефона знайомих. Справу передали на розгляд дільничому.

20:27. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення, що автомобіль “Нової пошти” заблокував проїзд біля супермаркету. Правоохоронці склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 122  (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг).

Нагадаємо, що сьогодні зранку у Борисполі сталася масштабна пожежа на підприємстві. Розпочалася вона під час повітряної тривоги.

Нагору