ЖИТТЯ

Як цікаво провести осінні будні в Переяславі: анонс заходів

Різноманітно час проводити можна не лише у вихідні. Які заходи можна відвідати у будні?

Вихідні ще не настали, а для жителів Переяслава вже підготували кілька цікавих різноманітних заходів. Для підлітків проведуть лекцію про статеве виховання, для малечі – ігрову програму, активні переяславці зможуть з’їздити на велосипедну екскурсію. Інформатор розповість детальніше про дійства, які заплановані на 7 та 8 вересня.

Медіа своїми руками

Де: Переяслав, Центр культури та мистецтв

Коли: 7 вересня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Молодіжний центр “Зустріч” та тренерка Наталя Шульга запрошують на крутий івент “Медіа своїми руками”. Вам розкажуть, як створити власний продукт.

Велосипедна екскурсія

Де: Переяслав

Коли: 7 вересня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Гостей та жителів Переяслава запрошують на безкоштовну велосипедну екскурсію містом. На ній ви поринете в історію завдяки деревам. З Миколою Богатирем минатимете Спаський дуб з понад півтисячолітньою історією і так званий дуб української нації, що росте біля Вознесенського собору, побудованого коштом Івана Мазепи. Велосипеди нададуть безкоштовно на час екскурсії тим, хто не має. Кількість учасників – 10 дорослих. Якщо ви ще не досягли 18-річного віку, приходьте з батьками або опікунами.

Якщо бажаєте взяти участь, заповніть цю невелику форму.

Ігрова програма для дітей з Ольгою Канавець

Де: Переяслав, парк Тараса Шевченка

Коли: 8 вересня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Ольга Канавець проведе для малечі цікаву та різноманітну ігрову програму.

Лекція для підлітків “Статеве виховання”

Де: Переяслав, перший корпус ЦКМ

Коли: 8 вересня, 18:00

Ціна: безкоштовно

Лекція для підлітків 13-17 років. Статеве виховання – це інтимна і часто табуйована тема в багатьох сім’ях. Не знаєте, як говорити зі своїм підлітком на важливі теми, вам спробують допомогти.

Попередня реєстрація – зі згодою батьків (опікунів). Кількість учасників – до 30. Лекцію прочитає психолог вищої категорії, психолог-консультант Анастасія Бурчик.

Історичний квест містом

Де: Переяслав, ЗОШ №2

Коли: 8 вересня, 18:00

Ціна: безкоштовно

На вас чекає зустріч із краєзнавцем та історичний квест містом.

Нагадаємо, що у Переяславі успішні учні отримають стипендії від міської ради: передбачили 250 тисяч гривень. Хто саме потрапив до переліку, дізнавайтесь тут.

Нагору