ЖИТТЯ

Навіть актори не могли стримати сміху та імпровізували: про виставу “Чоловік моєї дружини” у Переяславі

У Переяславі показали виставу “Чоловік моєї дружини”. Вона викликала фурор та багато емоцій.

Третього вересня у Переяславському центрі культури та мистецтв показали виставу “Чоловік моєї дружини”. Пікантний, несподіваний, драматичний і водночас легкий сюжет цієї комедії точно нікого не залишив байдужим. Вистава викликала величезний фурор серед переяславців, білети розкупили майже відразу. Тому організатори вирішили показати виставу ще раз – вже 5 вересня. Журналістка Інформатора ділиться враженнями.

Квитки коштували від 190 грн до 550 грн. Ближче до сцени, в перших рядах, – найдорожчі, посередині і в кінці залу – від 300 грн, на балконі – 200-250.

Головні ролі у цій виставі виконують заслужена артистка України Олеся Жураковська, народний артист України Володимир Горянський та актор Олег Головко. Вони повністю передали настрої героїв, змусивши глядачів глибоко проникнутись історією, це було по-особливому весело та іронічно. Пильний глядач міг помітити чимало імпровізації. Це не дивно, адже сама історія гумористична, тож стримати сміх було складно навіть самим акторам. У будь-якому випадку ця імпровізація була доречною. Люди були в захваті, чулось багато позитивних коментарів та відгуків. Після закінчення вистави акторів вітали квітами прямо на сцені.

Герої:

Роль Драгиці максимально підійшла Олесі Жураківській, яка змогла просто, легко, красиво обіграти свого персонажа, розкрити все жіноче “єство”, поєднати риси сильної жінки з ніжною, слабкою та звабливою. Через певні епізоди  вистава була з віковими обмеженнями.

Роль Жаркеця зіграв Володимир Горянський, який вже не вперше приїздить з виставами у наше місто. Звичайний чоловік середніх літ, інтелігент з двома вищими освітами, який безмежно кохає свою дружину і робить все для того, аби вона була щасливою. Він любить чистоту і прибирати в домі, аби його кохана була завжди в настрої, а ще виховує маленьку доньку Драгиці – Матильду.

Інший чоловік – Креше (Олег Головко), колишній моряк з кульгавою ногою. Не любить дітей, але кохає свою дружину, готує їй щодня найсмачніші страви, аби його єдина жінка була задоволена ним.

Короткий сюжет: 

Дійство відбувається між Жаркецем та Креше, у яких, як виявилось, одна законна дружина на двох. Протягом усієї історії вони намагаються розібратись, хто ж все таки буде з Драгицею. Жінка ж навіть не підозрює, що її чоловіки знайомі один з одним, і стверджує, що вона найвірніша та найлюбляча дружина в світі. Але коли все стає відомим, Драгиця намагається знайти вихід з цієї ситуації усілякими хитрощами. У кінці сюжету обидва чоловіки залишились в дурнях.

Нагадаємо, що легкоатлети Переяславщини виступили в Борисполі та завоювали одне “золото” та чотири “срібла”. Детальніше читайте за посиланням.

Яна Малишко

Нагору