ЖИТТЯ

П’яна дружина погрожувала чоловікові: як минуло 14 вересня для поліції Переяслава

За добу 14 вересня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 14 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:11. Переяслав. Заявниця повідомила, що невідомі зняли з її банківської картки 3850 гривень та 73 євро. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство).

12:46. Переяслав. Надійшов рапорт щодо справи про викрадення телефона. Особу, яка причетна до крадіжки, встановили. Відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

19:00. Улянівка (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що його дружина в стані алкогольного сп’яніння агресивно поводиться та погрожує. Справу передали на розгляд дільничому.

19:11. Переяслав. Жінка повідомила, що у її сина викрали телефон. Зазначила, що знає, де він, за трекером. Згодом стало відомо, що телефон просто загубився. Працівники поліції знайшли і повернули його власнику.

21:39. Переяслав. Заявник повідомив, що біля магазину у нього викрали велосипед. За цією справою відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

22:50. Переяслав. Чоловік повідомив, що перерахував 16 тисяч гривень невідомим, нібито на допомогу братові, який перебуває в лікарні. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 190.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що днями на Переяславщині затримали чоловіка, який зберігав канабіс у пательні. Деталі – за посиланням.

Нагору