ЖИТТЯ

Надала дані банківської картки і втратила 17 тисяч гривень: як минуло 15 вересня для поліції Переяслава

За добу 15 вересня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 15 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:16. Переяслав. Патрульні зупинили чоловіка, який при собі мав речовину, схожу на канабіс. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:00. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що до неї зателефонувала невідома особа і представилась працівником банку. Жінка надала дані своєї картки, після чого з неї зникло 17 тисяч гривень. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство).

17:37. Переяслав. До поліції звернувся чоловік з інвалідністю. Він був на автостанції, запізнився на автобус в село. Просив допомоги поліції, щоб підвезли додому. Згодом скасував виклик, бо допомоги вже не потребував.

19:04. Переяслав. Чоловік повідомив, що його побив знайомий. За цим фактом відкрили справу за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спецслужб).

20:10. Переяслав. Жінка поскаржилась, що “три дні тому працівники ЖЕКу проводили ремонтні роботи в будинку та пошкодили стіни”. Зазначила, що тепер у неї вдома протяг. За цим фактом проводитимуть перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Ковалині (Дівичківська ТГ), Пристромах (Студениківська ТГ) та Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що із труби ТЕС у Переяславі йшов чорний дим, тепер станція не працює. Що сталося, читайте за посиланням.

Нагору