ЖИТТЯ

Семенівка вдруге поспіль стала чемпіоном Переяславщини з футболу

За два тури до фінішу визначився чемпіон Переяславщини з футболу. Ним вдруге поспіль стала Семенівка.

Сьогодні, 17 вересня, команда Семенівки зі Студениківської громади вдруге поспіль стала чемпіоном Переяславщини з футболу. У матчі 12 туру на стадіоні ім. В. Лобановського вона перемогла “Переяслав” із рахунком 1:0. Таким чином за два тури до фінішу має 31 очко і випереджає найближчого переслідувача – переяславський “Матадор” – на 10 очок. Про це повідомляє Інформатор.

За Семенівку грають чимало футболістів із Переяславської громади: Юрій Галайтата, Сергій Свириденко, Євген Левченко, Андрій Полуденний, Максим Федоренко, Владислав Петровський, Вадим Виноградній. Наразі команда не зазнала жодної поразки в чемпіонаті: має 10 перемог та одну нічию (із Вовчковом із Переяславської ТГ). В останньому для себе матчі на турнірі Семенівка прийме переяславські “Бурти”.

Інші матчі 12 туру завершилися з такими результатами: Вовчків – “Матадор” 1:0, “Дніпро” (Дівички) – Лецьки (Циблівська ТГ) +:- (Лецьки не приїхали на матч і отримали технічну поразку). Деталі – трішки згодом на Інформаторі.

Цікаво, що минулого року Семенівка також стала чемпіоном саме у День Переяслава. На університетському стадіоні вона тоді перемогла переяславський “Матадор” 1:0.

Нагадаємо, що негода зіпсувала минулий тур футбольного чемпіонату. Матчі подивилась найменша кількість вболівальників. Статистичні деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору