Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Сімейне свято та каша від поліцейських: як у Переяславі відзначають День міста

У Переяславі до Дня міста не вдалось провести благодійний ярмарок. Натомість, містян частували кашею від поліцейських та влаштували сімейне свято. 

Сьогодні, 17 вересня, у Переяславі до Дня міста місцеві поліцейські підготували частування кашею, чаєм та випічкою. Пригощали кашею з 12:00, а вже о 15:30 вона закінчилась. Загалом приготували 300 порцій. Благодійний ярмарок та фестиваль вуличної їжі через несприятливі погодні умови провести не вдалось. Для малечі та дорослих у Центрі культури та мистецтв підготували розваги. Про це повідомляє Інформатор.

Сергій Шило, начальник сектору моніторингу відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП, зазначив, що через те, що в країні воєнний стан, поліцейські вирішили влаштувати для містян таке невеличке частування: “Ми проводимо такий захід не вперше. Минулого року пригощали кашею у День Незалежності України. Готував кашу місцевий кухар Сергій Чичикало”.

Пастор церкви “Оселя благодаті” Андрій Ліходєєв розповів, що підготували сімейне свято для переяславців: “Ми хочемо, щоб всі навіть в цей час війни, смутку і болі отримали позитивні емоції та спілкування. Запросили з Києва благодійну організацію “Абетка життя”. Вони привезли різні настільні ігри, батут, дженгу (гравці почергово дістають блоки з основи вежі й кладуть їх наверх, роблячи вежу все вищою і менш стійкою – ред.), шашки. Також дітям наносили аквагрим. В кінці заходу зробимо фоторамку, куди помістимо фото людей, які сьогодні долучились та проведемо біблійний урок. Для всіх учасників, які зареєструвались і отримали білетик, підготували лотерею. Призи, більшість із яких привезли із Америки, отримає кожен. Будемо тут до 18:00.

у Переяславі до Дня міста місцеві поліцейські підготували частування кашею

Готував кашу місцевий кухар Сергій Чичикало

Окрім каші, переяславців частували чаєм та випічкою

Каша виявилась дуже смачною

Благодійний ярмарок та фестиваль вуличної їжі не відбувся через дощ

Для переяславців влаштували сімейне свято

Запросили з Києва благодійну організацію “Абетка життя”

У Центрі культури і мистецтв підготували різноманітні ігри

Дітям розваги дуже сподобались

Гра у дженгу зацікавила малечу найбільше

В кінці заходу проведуть біблійний урок

Дорослі зібрались на другому поверсі Центру культури і мистецтв

Дітлахам привезли навіть батут

Малечі наносили яскравий аквагрим

Нагадаємо, що цього ж дня провели урочистості з нагоди Дня міста. Відзначили видатних людей Переяслава.

Нагору