ЖИТТЯ

Чоловік виявив труп на ґанку свого будинку: як минуло 21 вересня для поліції Переяслава

За добу 21 вересня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 21 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

09:40. Хоцьки (Циблівська ТГ). Чоловік в письмовій заяві повідомив, що його співмешканка залишила місце проживання та викрала його банківську картку, тисячу двісті доларів та 3000 гривень. Відомо, що за даним фактом проводиться перевірка.

12:21. Переяслав. Заявник, провідний інженер повідомив, що вночі невідомі з телефонної каналізації викрали 300-метровий кабель телефонного зв’язку. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

13:02. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що в офісі агрофірми відбувається сварка між співзасновниками в яких є ножі. В телефонній розмові чоловік повідомив, що конфлікт вирішили мирним шляхом, претензій ніхто ні до кого немає.

20:44. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що зараз невідомі особи вимикають світло на стовбі рубильником та тікають з місця події. Прибувши на місце події нікого не виявили, жінка не може ні на кого вказати.

23:31. Тарасівка (Ташанська ТГ).  Заявник повідомив, що затримали громадянина який в селах крав речі з будинків. Відомо, що інформація за даним фактом не підтвердилась, відібрали пояснення.

23:52. Ковалин (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що щойно на крильці біля свого будинку виявив труп знайомого який вживав алкоголем. Як повідомили в поліції, деталі смерті будуть встановлені після проведення судмедекспертизи.

02:41. Переяслав. Поліції повідомили, що у готелі відбувається бійка між його 6 мешканцями чоловіками та жінками які знаходяться в стані алкогольного сп’яніння, зброї немає, використовували вогнегасник. Прибувши на місце події конфлікт врегулювали мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасного випадку) у Вінинцях (Циблівська ТГ), Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та у Шевченковому (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що на Київщині затримали трьох злочинців-паліїв, вони вимагали борг. Детальніше читайте тут.

Нагору