Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі Юлія Аврамич проводитиме безкоштовні заняття з фелтінгу: як доєднатись

У Переяславі Юлія Аврамич відновлює безкоштовні заняття з фелтінгу. Як долучитись? 

Юлія Аврамич із Переяслава відновлює безкоштовні заняття з фелтінгу. Фелтінг – це техніка створення з непряденої вовни іграшок, взуття, одягу і різних декоративних предметів. Заняття Юлія проводитиме в гімназії №2 (колишня друга школа). Про це повідомляє Інформатор.

Детальніше, про відновлення гуртку та розклад занять, розповіла викладачка Юлія Аврамич: “Заняття, як і раніше, проводитиму від Клубу юних моряків. Це заклад позашкільної освіти, тому працюємо в штатному режимі. Раніше гурток працював на базі гімназії №5, але так як там немає укриття і уроки проводять дистанційно, тому вирішили знайти вихід із ситуації і знайти місце, де можна працювати з дітками очно. Наразі плануємо працювати в гімназії № 2, адже біля школи є укриття. Школа надає можливість займатись кілька годин”.

– Дітей на заняття беремо від 7-ми років. Приходити можуть і старші діти. Заняття безкоштовні, єдине, що батькам потрібно буде закупити матеріали для виготовлення іграшок. Інший варіант такий – ми в класі збираємо певну суму і я замовляю в інтернеті все потрібне, – зазначила Юлія Аврамич.

Попередньо заняття проводитимуть в понеділок та середу. Деталі, ви можете дізнатись за номером: (063) 654-74-59 (Юлія Аврамич).

Раніше, ми розповідали про заняття з фелтінгу від Юлії Аврамич та виготовлення іграшок. Відеосюжет, ви можете переглянути тут. 

Нагору