ЖИТТЯ

У Переяслав в притулок для собак завітав благодійний фонд “Щаслива лапа”: відеосюжет

У Переяславі сьогодні побував благодійний фонд “Happy Paw”. Вони приїхали в місцевий притулок для собак. 

Сьогодні, 3 жовтня до Переяслава в громадську організацію “У добрі руки”, завітав благодійний фонд “Happy Paw” на чолі з менеджером по комунікації з притулками Євгенією. Наразі у притулку налічується 24 вольєри для собак, 9 із них – допомогли зробити БФ “Щаслива лапа”. Представники благодійного фонду привезли собачкам 5 пакунків корму (кожного по 20 кг). Інформатор також долучився до цього дійства і покаже, як все пройшло, у відеосюжеті. 

Зустрічала гостей із благодійного фонду, голова ГО “У добрі руки” Тетяна Чеботарь, яка поспілкувалась з представниками фонду та розповіла про необхідну допомогу для притулку. Також цього дня, 10 пакунків корму (кожного по 10 кг), для тваринок передала ветеринарна аптека “Айболіт”.

Менеджер по комунікації з притулками, БФ “Щаслива лапа” Євгенія розповіла, що їх благодійний фонд займається допомогою тваринам у притулках: “Ми працюємо по Україні і наразі допомагаємо близько 120-ти притулкам. Привозимо корми, препарати від бліх та антигельмінтні. Також є серія допомоги вакцинами, допомагаємо відбудовувати притулки або ж будувати будки. Сьогодні у нас відбувся захід у школі в Стовп’ягах (Дівичківська ТГ), присвячений Міжнародному Уроку доброти. На уроці діти дізнались про особливості гуманного вирішення проблеми безпритульних тварин та познайомились із діяльністю переяславського притулку “У добрі руки”.

“В притулок ми завітали сьогодні, щоб подивитись на “плоди” своєї роботи, привезти корм собачкам та запитати в голови ГО чим ще можемо бути корисними. З ГО “У добрі руки” ми почали працювати з травня цього року, тоді і привезли вакцини для всіх мешканців притулку і побудували 9 вольєрів для утримання собак, адже тварини між собою не ладять і потрібно було максимально їх розсадити”, – зазначила Євгенія. 

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь). Фінансово допомогти можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку: 4246 0010 0243 7931.

Собачки, які потребують домівок

Нагадаємо, що на Київщині з початку жовтня дозволили ловити раків, але є деякі правила. Які саме, дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Відео: Валентин Шеремет

Нагору