ЖИТТЯ

Погрози фізичною розправою та крадіжки: як минуло 6 жовтня для поліції Переяслава

За добу 6 жовтня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 6 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:11. Львів. Заявник повідомив, що у напрямку Переяслава рухається вантажний автомобіль з викраденим товаром (рідке добриво) вартістю 1 мільйон 200 гривень. Правоохоронці Переяслава прийняли інформацію до уваги, протягом доби підозрілих автомобілів не виявили.

10:28. Переяслав. Із рапорту слідчого стало відомо, що під час проведення досудового кримінального розслідування встановили, що жінка разом зі своїм співмешканцем викрали з магазину косметики побутову хімію. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

10:55. Переяслав. Жінка повідомила, що з банківської картки її чоловіка невідомі зняли 10980 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство).

12:34. Мазінки (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що до її матері телефонують невідомі та, погрожуючи фізичною розправою, вимагають погасити кредит сина. Згодом по телефону жінка уточнила, що наряду поліції не потребує, бо звернулася для інформування.

13:14. Переяславське (Студениківська ТГ). Жінка повідомила про те, що протягом двох днів до її будинку через вікно проникли невідомі, викрали електроінструменти. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, працюють над встановленням особи крадія.

Нагадаємо, що із 7 жовтня в Україні заборонили музику в громадському транспорті. Детальніше читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору