ЖИТТЯ

У вересні на Переяславщині народилося значно більше хлопчиків, аніж дівчаток: статистика ДРАЦСу

Протягом вересня на Переяславщині одружилися 38 пар та народилося 19 немовлят. Детальна статистика народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей – у статистиці ДРАЦС.

З 1 по 30 вересня у Переяславі народилося 19 немовлят, з яких 14 хлопчиків та 5 дівчаток. Найпоширенішими іменами для дівчаток були Анна, для хлопчиків – Олександр, Макар, Марк та Богдан. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 38 пар. Наймолодшими нареченими стали чоловік 2002 р.н. та дружина 2004 р.н., а найстаршими – чоловік 1960 р.н. та дружина 1964 р.н. Найбільша різниця у віці серед одружених пар – 9 років (наречений 1999 р.н. та наречена 1990 р.н.). Розірвали шлюб чотири пари. Один чоловік змінив прізвище.

Минулого місяця зареєстрували 83 смерті (38 чоловіків та 45 жінки). Найстаршою з померлих у Переяславі була 89-річна жінка, а наймолодшим – 36-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 97-річна жінка, а наймолодшим – 39-річний чоловік.

Нещодавно ми розповідали про актуальні вакансії у Переяславі. Обирайте місце роботи за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору