ЖИТТЯ

Чемпіонат з футболу завершився: “Переяслав” забрав “бронзу” без гри

Матч “Переяслав” – “Дніпро” не відбудеться. Чемпіонат з футболу офіційно завершився.

Чемпіонат Переяславщини з футболу завершився, при цьому відкладений на 8 жовтня матч “Переяслав” – “Дніпро” (Дівички) не відбудеться. Після домашньої поразки від Вовчкова (Переяславська ТГ) 0:2 дівичківці втратили шанси поборотися за “бронзу”. Однак при цьому могли її відібрати й у принципового суперника – “Переяслава”, якби зіграли з ним внічию або перемогли. Втім, цієї мотивації виявилось замало, команда не змогла зібратись на гру. Про це повідомляє Інформатор.

Відповідно, “Переяслав” здобув технічну перемогу й із 21 очком випередив Вовчків (19 очок). Таким чином став “бронзовим” призером чемпіонату. “Дніпро” із 15 очками залишився п’ятим. За два тури до фінішу чемпіонство собі забезпечила Семенівка (Студениківська ТГ) – 34 очки, а за тур до кінця “Матадор-Університет” (Переяслав) оформив “срібло” – 24 очки.

Зазначимо, що матч “Переяслав” – “Дніпро” мав відбутися у дев’ятому турі. Команди навіть провели 73 хвилини гри, після яких “Переяслав” перемагав 2:1. Проте у цей час виявилось, що господарі не забезпечили на матч медика. Оскільки за цим мав прослідкувати арбітр, на засіданні виконкому вирішили переграти поєдинок після останнього туру. При цьому команда, яка відмовиться від нього, згідно з рішенням, мала виплатити федерації штраф 1000 гривень.

Підсумкова турнірна таблиця

Футбольний сезон на Переяславщині не завершується. 15 жовтня розпочнуться змагання за кубок. Формат турніру поки що розробляється, остаточна кількість учасників наразі невідома. Тож про всі деталі ми розповімо у наступних публікаціях.

Нещодавно ми розповідали про Остапа Сіпа, який побував на понад двохсот стадіонах України та світу. Чим йому сподобалась арена у Переяславі, читайте тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору