ЖИТТЯ

Школи Переяславської громади перейдуть на дистанційне навчання

Школи Переяславської громади перейдуть на дистанційне навчання до кінця тижня.

Сьогодні, 10 жовтня, росіяни завдали масованого ракетного удару по території України. У зв’язку з цим міністр освіти та науки Сергій Шкарлет рекомендував закладам освіти повність перейти на дистанційне навчання до 14 жовтня включно. По це повідомляє Інформатор.

“Сьогодні ворог знову завдав нищівних ударів у частині регіонів та столиці. Звертаюся до начальників ОВА та керівників закладів освіти. Наше завдання максимально убезпечити всіх учасників освітнього процесу. Тому прошу прийняти рішення щодо навчання в дистанційному форматі до кінця поточного тижня 14 жовтня”, – написав міністр освіти та науки у повідомленні.

Начальник відділу освіти Переяславської міської ради Петро Ярмоленко зазначив: “Перші та другі класи, які навчались очно у дві зміни на базі гімназій №1 та №2 (колишні перша та друга школи) з вірогідністю в 99,9 відсотків переходять на дистанційне навчання. У селах громади Дем’янецька, Великокаратульська та Гайшинська гімназії також навчатимуться дистанційно”.

Із повною ситуацією щодо обстрілів Києва та області можна ознайомитись за посиланням.

Оксана Симоненко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору