Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

“Тобі, наш Захисник”: у Переяславі військовим збирають святкові подарунки

Невдовзі відзначимо День захисників та захисниць України. З цієї нагоди волонтери збирають святкові подарунки.

14 жовтня в Україні відзначають День захисників та захисниць. У Переяславі організовують з цієї нагоди волонтерську акцію “Тобі, наш Захисник!”. Для захисників з 10 до 13 жовтня збиратимуть подарунки. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку молодіжного простору “Зустріч”.

“Для захисників можна підготувати святкові подарунки. Кожен може зібрати пакуночок з печивом чи іншими смаколиками, скласти до пакуночка чай, каву, теплий светр чи носочки, дощовик, оберіг, малюнок, лист-вітання. Ваші подарунки будуть символом підтримки та великої вдячності для наших захисників. Гостинці полинуть до захисників у різні куточки нашої України”, – йдеться у повідомленні.

Доставити це адресатам допоможуть Інна Марченко та її команда, переяславська філія “Нової пошти” разом з Олександром Грановським.

  • Пункт збору: молодіжний центр “Зустріч, вул. Сковороди, 81. Приходьте з 10:00 до 18:00.
  • Телефон для довідок: (093) 739-49-49.

Організатори: перший відділ Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки; Переяславська міська рада; Університет Григорія Сковороди в Переяславі; молодіжний центр “Зустріч”.

Нагадаємо, що 10 жовтня росіяни почали масовано обстрілювати ракетами Україну, зокрема Київ та область. Головні події станом на зараз дізнавайтесь тут.

Нагору