ЖИТТЯ

На кладовищі у Переяславі знайшли тіло чоловіка: як минуло 9 жовтня для поліції

За добу 9 жовтня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 9 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:27. Семенівка (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що донька забрала її банківські картки. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

13:44. Ташань (Ташанська ТГ). Поліції повідомили, що на трасі Бориспіль-Дніпро біля заправки сталася ДТП. Зіткнулись автівки Nissan Almera та Volkswagen. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

14:53. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що їй зателефонував чоловік та представився працівником банку. Шахрайським чином заволодів її 9 800 гривнями. Від написання заяви та пояснень жінка відмовилась.

17:43. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що в його будинку розбили вікно, але всередину не проникали. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

21:05. Переслав. Поліції повідомили, що на кладовищі біля лавки знайшли тіло чоловіка 1935 р.н. без ознак життя. Ознак насильницької смерті не виявили. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Вовчкові (Переяславська ТГ) та Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 8 жовтня на Переяславщині сталася ДТП, троє чоловіків на мотоциклі в’їхали в канаву. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору