ЖИТТЯ

На ринку в Переяславі мало не почалась бійка: викликали поліцію

За добу 15 жовтня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 15 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:41. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що з невідомого номера йому надійшла СМС з погрозами. Як стало відомо, заявник перебуває на обліку у лікаря-психіатра.

13:57. Вінинці (Циблівська ТГ). Заявник розповів, що хоче заколоти вилами власника будинку, із яким у нього виник конфлікт. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

19:48. Хоцьки (Циблівська ТГ). Правоохоронець повідомив, що біля Канівського водосховища зупинили два автомобілі, у яких виявили порубаний дуб. На місці події провели огляд, відібрали матеріали. Триває перевірка.

16 жовтня, 4:59. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що на ринку чоловік і жінка провокують бійку. Прибувши на місце події, правоохоронці дізнались, що учасники врегулювали конфлікт мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що чоловік з Переяславщини потрапив у полон, потім повернувся до лав ЗСУ. Повідомив про це поліції. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору