ЖИТТЯ

Над Бориспільщиною збили три ворожі дрони, – Руслан Дяченко

Під час ранкової атаки ворожі дрони збивали і над нашим районом. Деталі.

Сьогодні зранку, 17 жовтня, росія завдала масованої атаки дронами-камікадзе по Києву. Чотири дрони досягли цілей: три влучили в об’єкти критичної інфраструктури, один – у житловий будинок. Внаслідок удару по будинку загинуло троє людей: 59-річна жінка та молода родина, яка чекала на немовля. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, передає Інформатор.

О 10:16, після завершення ранкової повітряної тривоги, командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про збиття 11 Shahed-136 іранського виробництва. “У зоні відповідальності Повітряне командування “Центр”, а це північні та центральні регіони країни, зенітними ракетними підрозділами та винищувальною авіацією знищено дев’ять дронів-камікадзе “Shahed-136”. Також є дані про бойову роботу протиповітряної оборони Сухопутних військ на цьому напрямку – знищено щонайменше два “шахеди”. За уточненою інформацією, усі атаки дронів-камікадзе, по столиці зокрема, здійснювались з південного напрямку”.

Голова Бориспільської районної військової адміністрації Руслан Дяченко о 8:38 зазначив, що три ворожі дрони збили у Бориспільському районі: “Шановні мешканці Бориспільського району! Зберігайте спокій! В області працюють сили ППО. Вже в нашому районі збито 3 ворожих дрона. Залишайтеся в укриттях до закінчення тривоги”.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як визначити, що до вас наближається дрон-камікадзе, та що робити у такому випадку. Поради – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Фото із Facebook-сторінки поліцїі Київщини

Нагору