ЖИТТЯ

Три по 3:1 та серія пенальті: чим розпочався Кубок Переяславщини з футболу

Кубок Переяславщини з футболу розпочався. Які результати?

15 жовтня розпочався кубок Переяславщини з футболу. У чвертьфіналі було кілька запеклих поєдинків. Один завершився серією післяматчевих пенальті, а три інших – рахунком 3:1. Детальніше про всі ігри розповість Інформатор.

“Переяслав” – Іванків (Бориспільська ТГ) 1:1 (Цапук, 69 – Іванов, 28) Серія пенальті – 2:3

Розпочали змагання символічним матчем: найпопулярніша команда Переяслава, бронзовий призер чемпіонату приймала потужний колектив гостей нашої громади. Спрогнозувати фаворита в цій грі було надто складно, що, власне, й підтвердилось на полі. Іванків провів дещо впевненіше перший тайм, тож це відбилось на табло. Однак у другій половині “Переяслав”, який підганяли вболівальники, кинув усі сили, щоб відігратися. Втратив кілька неймовірних нагод, але однією все ж скористався.

Абсолютно нічийний матч завершився окрасою турнірів на виліт – серією одинадцятиметрових ударів. На жаль, тут успішнішими були іванківці. Тож тепер їм доведеться помірятись силами із чемпіоном Переяславщини Семенівкою.

“Переяслав” провів цей сезон із п’ятьма гравцями з Великої Каратулі у складі. Тож не дивно, що фінансово підтримав команду, депутат міської ради, керівник ПОА “Україна” Григорій Порало, який завжди сприяє односельчанам у питаннях розвитку спорту. За це ФК “Переяслав” висловив йому вдячність.

“Бурти” (Переяслав) – Семенівка (Студениківська ТГ) 1:3 (Боровик, 32 – Левченко, 22, Хобта, 41, Полуденний, 56) Вилучення: Ткаченко О. (“Бурти”), 55

“Буртам” не пощастило із жеребом. Можливо, із будь-яким іншим суперником ця симпатична команда й могла б сподіватись на вихід у півфінал. Для Семенівки ж із її надзвичайним підбором виконавців якийсь результат, окрім здобуття кубка, вважатиметься провалом.

У суботу Семенівка прийме Іванків на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі. Зіграти не на домашньому полі було побажанням самої команди. Тобто вже очевидно, що шість із семи матчів кубка відбудуться саме у нашому місті.

“Матадор” (Переяслав) – Мирне (Вороньківська ТГ) 3:1 (Євпак, 23, 41, Кривенко Р., 36 – Чайка, 71)

Єдиний матч, який провели не у Переяславі, – саме цей. “Матадор” традиційно приймав свого суперника у Дем’янцях. І не мав особливих проблем із гостями цього турніру. Уже можна виділити перших фаворитів у боротьбі за “золоту бутсу” змагань – Максим Євпак оформив дубль і опинився серед лідерів.

“Дніпро” (Дівички) – Вовчків (Переяславська ТГ) 3:1 (Медуниця, 55, 64, Килипенко, 82 – Запісочний, 24)

У першому таймі було відчуття, що Вовчків повторить успіх останнього туру чемпіонату, коли переміг “Дніпро” 2:0. Вовчківчани знову добре витримували натиск “Дніпра” і при цьому створювали небезпечні контратаки, одна з яких завершилась результативно. Однак у другому таймі “Дніпро” взявся конвертувати свою перевагу в голи. Дубль, зокрема, оформив Ян Медуниця. Через тиждень він матиме нагоду покращити свою статистику в протистоянні з “Матадором”.

Нагадаємо, що чемпіонат Переяславщини з футболу офіційно завершився 8 жовтня матчем, який не відбувся, між “Переяславом” та “Дніпром”. Статистичні підсумки першості – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору