ЖИТТЯ

По центру Києва вдарили чотирма дронами-камікадзе, а в області працювала ППО

Зранку ворог завдав удару дронами-камікадзе. Що відомо?

Сьогодні, 17 жовтня, із 6:12 до 9:30 на Київщині тривала повітряна тривога. У цей час у Шевченківському районі Києва зафіксували щонайменше чотири удари дронами-камікадзе. А в області працювала ППО. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційні джерела.

Київська міська військова адміністрація повідомила, що ворог завдав ударів по об’єктах критичної інфраструктури, а також по житловому будинку. Мер Києва Віталій Кличко у свою чергу повідомив таке: “В результаті атаки дронами в Шевченківському районі Києва – пожежа в нежитловій будівлі. Працюють пожежні підрозділи. Ушкоджені кілька житлових будинків. Медики – на місці”.

Уламки одного з дронів, які атакували Київ. Telegram-канал Віталія Кличка

О 10:06 Кличко уточнив, що наразі із житлового будинку врятували 18 людей. За попередньою інформацією, двоє мешканців залишаються під завалами. Рятувальні роботи тривають. Триває гасіння зруйнованих будівельних конструкцій та розбір завалів.

Щодо загиблих інформація уточнюється.

У центрі столиці перекрили рух на ділянках кількох вулиць, зазначив Кличко. Закликав киян не виїжджати до середмістя без гострої необхідності.

О 8:03 голова Київської ОВА Олексій Кулеба повідомив, що в області працюють сили ППО.

Нагадаємо, що 15 жовтня Київщина зазнала ракетного удару. Пошкодили об’єкт критичної інфраструктури.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Фото: інформаційне агентство AFP

Нагору