ЖИТТЯ

Скарга на батька та зламана сторінка Instagram: як минуло 16 жовтня для поліції Переяслава

За добу 16 жовтня переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 16 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:56. Циблі (Циблівська ТГ). Дівчина повідомила, що невідомі зламали її сторінку в Instagram. Череї неї просять фінансової допомоги у її друзів. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

14:48. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік автомобілем Opel наїхав на жінку літнього віку. Як виявилось, у поліцію повідомили передчасно, не розібравшись у ситуації. Жінка впала з власної необережності, наразі з нею все добре.

22:49. Переяслав. 11-річний хлопчик повідомив поліції, що буянить його батько: агресивно поводиться та б’є матір. Справу передали на розгляд дільничому.

17 жовтня, 4:07. Переяслав. Жінка повідомила, що на її приватній території ходить невідомий чоловік. Прибувши на місце події, правоохоронці підозрілих людей не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Циблях (Циблівська ТГ) та одну в Пологах-Яненках (Циблівська ТГ)

Нагадаємо, що вчора на ринку в Переяславі мало не почалась бійка. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору