ЖИТТЯ

Київщина відбила повітряну атаку ворога: немає руйнувань та постраждалих

росія завдала чергової атаки по Києву з повітря – випустила ракети та дрони-камікадзе. Українські сили ППО відпрацювали на “відмінно”.

Внаслідок ракетної атаки росії 19 жовтня у Києві немає руйнувань та постраждалих. Тривога на Київщині тривала понад три з половиною години – із 12:50 до 16:22. Окупанти атакували Україну з північно-східного напрямку стратегічною авіацією. Проте сили протиповітряної оборони відпрацювали по-максимуму. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації, передає Інформатор.

“Жодних руйнувань та жертв під час повітряної тривоги не зафіксовано. Дякуємо нашим силам Протиповітряної оборони!”, – йдеться у повідомленні.

Повітряне командування ЗСУ повідомило, що сили ППО станом на 15:30 збили 4 з 6 крилатих ракет та 10 “шахедів”. Одну ракету знищено винищувальною авіацією, одну зенітним-ракетним підрозділом у зоні відповідальності Повітряне командування “Центр” на Київщині та Вінниччині. Ще дві ракети збито протиповітряною обороною Сухопутних військ на Чернігівщині.

Про роботу ППО на Київщині о 13:46 та 16:15 повідомляв голова КОВА Олексій Кулеба: “В області працює ППО. Маємо збиті ворожі об’єкти, серед яких і шахіди”.

Нагадаємо, що 18 жовтня росія завдала ракетного удару по Києву. Пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури, є загиблі. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору