ЖИТТЯ

На Переяславщині у квартирі виявили тіло чоловіка зі слідами крові на обличчі та руках

За дві доби переяславські поліцейські мали 35 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 17 та 18 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 35 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

17 жовтня, 19:13. Переяслав. Жінка повідомила, що пішла з дому і не закрила дверей. Додала, що за цей час у неї викрали 12 тисяч гривень. Як стало відомо, заявниця знайшла гроші. А за цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

21:15. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що виявив мертвого родича 1962 р.н. зі слідами крові на обличчі та руках. Він лежав на підлозі своєї квартири. Ознак насильницької смерті не було, причини встановлюють. Тіло відправили на судмедекспертизу.

18 жовтня, 6:49. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП між авто ВАЗ та Skoda Octavia. Врешті учасники врегулювали конфлікт мирним шляхом.

18:05. Переяслав. Чоловік повідомив, що знайшов на своєму городі пакет з людськими кістками. Як виявилось, інформація не підтвердилась. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

18:36. Переяслав. Заявниця повідомила, що її сусіди палять сміття. Зрештою конфлікт врегулювали мирним шляхом.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Лецьках (Циблівська ТГ) та Воскресенському (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 18 жовтня росія завдала ракетного удару по Києву. Пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури, є загиблі. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору