ЖИТТЯ

Куди звертатись при надзвичайній ситуації під час опалювального сезону

На Київщині відтепер працює штаб оперативного реагування. Займатимуться надзвичайними ситуаціями під час опалювального сезону.

20 жовтня у Переяславській громаді розпочався опалювальний сезон. А у Київській області почав роботу штаб оперативного реагування на надзвичайні ситуації у цей період. Він займатиметься вирішенням проблемних питань, що виникатимуть у жителів Київщини щодо теплопостачання домівок. Про це повідомили на сайті Київської ОВА, передає Інформатор.

“Внаслідок бойових дій на Київщині пошкоджено близько 27 тисяч об’єктів, серед яких і критична інфраструктура. Із перших днів деокупації регіону обласна влада спільно з органами місцевого самоврядування та Урядом докладає максимум зусиль, аби відновити пошкоджені об’єкти. Проте ворог продовжує атакувати область, обравши за ціль об’єкти критичної та енергетичної інфраструктури”, – йдеться на сайті.

У разі виникнення проблемних питань щодо роботи житлово-комунального господарства, опалення домівок чи будь-яких інших питань щодо теплопостачання, жителі Київщини можуть звернутися за телефоном: (044) 363-07-34.

Штаб працюватиме цілодобово. Дзвінки з номерів українських мобільних операторів здійснюються за тарифом оператора.

Нагадаємо, що ми запитали у переяславців, чи економлять вони електроенергію. Відеосюжет дивіться за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору