ЖИТТЯ

Один сусід варить наркотики, інший – “справляє природні потреби” під двері: як минуло 24 жовтня для поліції Переяслава

За добу 24 жовтня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 24 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:16. Чирське (Переяславська ТГ). Поліції повідомили про ДТП. На в’їзді в село зіткнулись автівки ВАЗ та Skoda. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

11:35. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що передав гроші людям, які обіцяли пригнати йому автомобіль з-за кордону. Але ті не виконали своїх обіцянок. За цим фактом склали протокол за ч. 1 ст. 190 ККУ (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

16:12. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її сусід у гуртожитку поводиться неадекватно: “справив природні потреби” під її двері. Конфлікт зрештою вирішили мирно. Від написання заяви та пояснень жінка відмовилась.

23:46. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що його сусід варить наркотики. За цим фактом склали протокол за ч. 1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Нагадаємо, що 24 жовтня у Переяславі чоловік хотів дати хабар поліцейським. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору