ЖИТТЯ

Школярі Переяслава повертаються до очного навчання: які класи та коли

У Переяславі відзавтра відновлюють очну роботу заклади освіти. Хто піде до школи?

У середу, 26 жовтня, всі заклади освіти Київщини можуть повернутися до навчання в очному та змішаному форматах. Таке рішення прийняли 24 жовтня на засіданні оперативного штабу Ради оборони Київської області. Освітні заклади із 10 жовтня перевели на дистанційний формат через постійну повітряну загрозу з боку російських окупантів. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передає Інформатор.

У Переяславській громаді відзавтра також відновиться робота всіх освітніх закладів. Навчання проходитиме в такому ж форматі, як і до 10 жовтня. Тобто за парти сядуть лише учні перших та других класів. Вони, як і раніше, навчатимуться на базі гімназій №1 та №2, де є обладнанні укритя. Також до очного формату повернуться всі школярі у Дем’янецькій, Великокаратульській та Гайшинській гімназіях. Про це Інформатору розповів начальник відділу освіти Переяславської міськради Петро Ярмоленко.

Нагадаємо, що на Київщині тривають стабілізаційні відключення електропостачання. Графік – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору