ЖИТТЯ

Склад журі нацвідбору на Євробачення-2023 можна вибрати у “Дії”: як це зробити та хто лідирує

Склад журі нацвідбору на Євробачення вперше оберуть через “Дію”. Пояснюємо, як проголосувати.

У застосунку “Дія” вперше можна проголосувати за склад журі Національного відбору на Євробачення-2023. Голосування триватиме з 31 жовтня до 7 листопада. Щоб обрати свого фаворита, потрібно відкрити в “Дії” розділ “Послуги”, потім перейти до “Опитувань” й обрати відповідне голосування. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Telegram-канал Мінцифри.

Голос можна віддати тільки за одного члена журі зі списку кандидатів. Серед них – виконавці Джамала, Dzidzio, Тіна Кароль, Злата Оґнєвіч, Катерина Павленко (Go_A), Юлія Саніна (The Hardkiss), Тарас Тополя (“Антитіла”), Валерій Харчишин (“Друга Ріка”), а також хореограф і креативний продюсер телешоу “Україна має талант”, “Х-Фактор” і “Маска” Костянтин Томільченко.

Станом на 16:14 31 жовтня у трійці лідерів були Джамала, Юлія Саніна та Тарас Тополя.

За результатами голосування сформують рейтинг кандидатів у журі. Трьом членам журі, які наберуть найбільше голосів, запропонують підписати угоду із “Суспільним”. Якщо хтось із трійки з найвищим рейтингом не зможе підписати угоду, то членом журі стане наступний кандидат за рейтинговим списком.

Нагадаємо, що Євробачення-2023 не проведуть в Україні. Хоча український гурт Kalush Orchestra переміг на цьогорічному конкурсі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору