ЖИТТЯ

Ножове поранення та підозріла сумка: як минуло 30 жовтня для поліції Переяслава

За добу 30 жовтня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 30 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:43. Ташань (Ташанська ТГ). Заявник повідомив поліції, що знайшов у Facebook оголошення про продаж дров. Перерахував 9 тисяч гривень на карту продавця, але товар не отримав. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Наразі проводять перевірку.

10:32. Переяслав. До травматологічного відділення лікарні Переяслава звернувся чоловік зі Стовп’яг (Дівичківська ТГ). У нього було ножове поранення лівого стегна. Під час конфлікту його ножем вдарила дружина. О 18:50 цей же чоловік повідомив поліції, що йому словесно погрожує співмешканка. За цим фактом поліціянти зрештою відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

13:21. Переяслав. Поліції повідомили, що біля АЗС виявили підозрілу сумку. Прибувши за вказаною адресою та перевіривши вміст сумки, правоохоронці не виявили небезпечних речей.

13:58. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що невідомі зламали її сторінку в Instagram та розсилають повідомлення з проханням надіслати гроші.

20:21. Переяслав. Заявниця повідомила, що її побив чоловік. О 21:41 її доставили до травмпункту із забійною раною волосистої частини голови. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Малій Каратулі (Ташанська ТГ), Великій Каратулі (Переяславська ТГ) та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 29 жовтня у Переяславі нібито викрали жінку. Деталі події дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору