ЖИТТЯ

У Переяславі попрощались із Героєм Богданом Янутою: він загинув на Луганщині

У Переяславі попрощались з Героєм Богданом Янутою. В нього залишилась маленька дитина. 

Сьогодні, 31 жовтня, у Переяславі на території Храму Вознесіння Христового попрощались із захисником України Богданом Янутою. Він загинув 26 жовтня в населеному пункті Невське Сватівського району Луганської області. Йому було 28 років. Богдан Янута був командиром десантно-штурмового взводу, молодшим лейтенантом. Про це повідомляє Інформатор.

Прощання розпочались о 12:30. Літургія, яку провели священники ПЦУ, тривала близько години. Пам’ять загиблого прийшли вшанувати близько сотні переяславців. Вони зробили це, стоячи на колінах. Ховатимуть Героя на Борисівському цвинтарі.

“Ти найкраща людина у моєму житті. Ти частина мого серця, яке зараз просто розірвате на шматки. Ти добряк, людина з великим серцем та душею. Ти завжди допоможеш, навіть коли тебе про це не просять. Ти той, у кому я не сумнівалась, бо ти завжди підтримаєш, наставиш, підкажеш (які б ситуаціі у нас не були, а бувало за ці роки всякого). Ти моє перше справжнє кохання, ти людина, з якою я хотіла пройти життя та зустріти старість. Ти величезна частина мого життя. 9 років разом, 3 роки шлюбу, 6 місяців нашій принцесі”, – написала Антоніна Янута, дружина захисника на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що 28 жовтня у Переяславі попрощались із Героєм Павлом Рибалкіним, поховали його у Циблях. 

Оксана Симоненко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору