ЖИТТЯ

Які публікації були найпопулярнішими на Інформаторі у жовтні

Ми відібрали десятку найпопулярніших публікацій у жовтні. Про що ви читали?

У жовтні на сайті Інформатора побували 102 тисячі 671 людина. Переглянули наші замітки 291 тисячу 939 разів. Що їх найбільше цікавило – нижче.

  • 38 тисяч 442 перегляди
  • 10 тисяч 925 переглядів
  • 8 тисяч 471 перегляд

Саме стільки зібрала трійка найпопулярніших публікацій цього місяця на Інформаторі. Однак, які саме це дописи, можуть дізнатися лише читачі, які підтримують нас на Patreon. Гайда за посиланням та отримуйте більше інформації про наше видання та про Переяслав. (Щоб відкрити цю новину обирайте рівень підписки або “Ти маєш знати більше”, або “Інформатор – це ми”).

Атака Київщини іранськими дронами-камікадзе: з’явились нові деталі (7 тисяч 830 переглядів). 5 жовтня вночі Білу Церкву, що на Київщині, росіяни атакували дронами-камікадзе Shahed-136. Загалом було 6 влучань та вибухів. Постраждала одна людина. Зазнала пошкоджень інфраструктура.

Коли на Переяславщині може зникнути світло: є графік ймовірних відключень (6 тисяч 050 переглядів). ДТЕК Київські регіональні електромережі розробили графік потенційних відключень електроенергії на Київщині.

Київщину атакували дронами-камікадзе: що відомо зараз (4 тисячі 855 переглядів). Попередня публікація про першу атаку дронами-камікадзе Київщини. 5 жовтня завдали ударів по Білій Церкві.

Київщина зазнала ракетного удару: що відомо зараз (4 тисячі 789 переглядів). 15 жовтня по сьомій годині ранку на Київщині оголосили повітряну тривогу. У цей час ворог наніс ракетний удар по одній із громад області. Жертв не було. У НЕК “Укренерго” тоді повідомили, що через руйнування критичної інфраструктури можливі аварійні відключення у Києві та області.

На базарі у Переяславі подорожчали підчеревина та яйця, було багато риби та овочів (4 тисячі 038 переглядів). 2 жовтня у Переяславі зранку йшов дощ. Це дещо завадило недільним торгам, хоча більшість продавців вже до восьмої була за прилавками. Повний репортаж – за посиланням.

На Київщині тривають стабілізаційні відключення світла: оновлений графік (4 тисячі 004 перегляди). На Київщині “Укренерго” 25 жовтня продовжило стабілізаційні відключення світла. Оновлений на той момент графік – за посиланням.

Труп біля Дніпра та насильство над бабусею: як минуло 20 жовтня для поліції Переяслава (3 тисячі 819 переглядів). За добу 20 жовтня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах, читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору