ЖИТТЯ

Навколо Києва посилюють систему оборонних рубежів

Оборонні рубежі навколо Києва вдосконалюють та посилюють. Деталі.

Навколо Києва продовжують вдосконалювати систему інженерного обладнання та створювати систему багатоешелонованої оборони. Зокрема, вдосконалюють систему інженерного обладнання та зведення фортифікаційних споруд рубежів оборони. Облаштовують вогневі позиції та укриття для військових, встановлюють вибухові та невибухові інженерні загородження перед військовими позиціями. Про це повідомили в Сухопутних військах ЗСУ, передає Інформатор.

“Виходячи з висновків аналізу захисту столиці в лютому-квітні, вживаються додаткові заходи щодо посилення оборони”, – розповів командувач Угрупування сил та засобів оборони Києва, генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Україна також посилює оборону кордону з Білоруссю. На північному кордоні проводять “активні дії із побудови фортифікаційних споруд”, а підрозділи “посилюють вогневою компонентою”. “Ми й далі нарощуємо свої можливості щодо відбиття ймовірного нападу ворога зі сторони Білорусі”, – кажуть у МВС.

Нагадаємо, що “Укрпошта” випускає марку “Кримський міст на біс!”. Що про це відомо, читайте за посиланням.

Фото із Facebook-сторінки Сухопутних військ ЗСУ

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору