ЖИТТЯ

Найближчі дні у Переяславі будуть насиченими на різноманітні заходи: куди можна сходити

Різноманітні заходи вже чекають на вас. Як цікаво провести найближчі дні?

З четверга по суботу, 10-12 листопада, пропонуємо вам відвідати цікаві заходи у Переяславі. Пориньте у атмосферу пригод, переглянувши фільм, покажіть свої таланти на “Вільному мікрофоні” та відвідайте благодійний концерт, щоб підтримати наших захисників. Інформатор зібрав усі анонси в одній публікації.

“ВІЛЬНИЙ МІКРОФОН”

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі (укриття першого корпусу)

Коли: 10 листопада, 18:00

Ціна: безкоштовно

Це те, що треба, для творчих та талановитих. Якщо ви маєте власну поезію, талант декламування або хист до танців чи музики, тоді вам точно слід завітати на “Вільний мікрофон”. Однак спочатку потрібно попередити про це в особисті повідомлення на цій Instagram-сторінці.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “ЕНОЛА ХОЛМС 2”

Де: Переяслав, Центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 11 листопада, 18:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславі знову організовують спільний перегляд кінофільму. Цього разу покажуть нову стрічку “Енола Холмс 2”. Дозвольте собі поринути у світ загадок та пригод у приємній атмосфері.

БЛАГОДІЙНА КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА “НЕЗЛАМНІ”

Де: село Гланишів (Переяславська ТГ), будинок культури

Коли: 12 листопада, 11:00

Ціна: безкоштовно

Благодійний тур триває. Завітайте на благодійний концерт від Переяславського центру культури та мистецтв. Ви зможете не тільки насолодитись програмою, а й долучитесь до доброї справи, адже проходитиме збір коштів на підтримку Збройних сил України.

МАЙСТЕР-КЛАС З ОРИГАМІ

Де: Переяслав, Центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 12 листопада, 14:00

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією

Орига‌мі – мистецтво складання паперу. Його метою є створення витворів завдяки схемам геометричних згинів і складок. Завітайте на майстер-клас, аби познайомитись з ним ближче. Заняття розраховано на дітей віком від 8 років.

КАВЕР-БЕНД “РАДОГРАЙ”

Де: Переяслав, клуб мікрорайону Борисівка

Коли: 12 листопада, 17:00

Ціна: безкоштовно

Музика не перестає тішити в складний час. Тож пропонуємо провести музичний вечір суботи з кавер-бендом “Радограй” та насолодитися живим звучанням. Концерт відбудеться за підтримки Переяславського центру культури та мистецтв.

Нагадаємо, що у Переяславі 9 листопада відзначили День працівників культури та майстрів народного мистецтва. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору