ЖИТТЯ

Погрози сокирою та травма від трактора: як минуло 9 листопада для поліції Переяслава

За добу 9 листопада переяславські поліцейські мали 13 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 9 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:42. Переяслав. Чоловік повідомив, що автобусом в’їхав у бетонні блоки. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

13:43. Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що через необережність на фермера покотився трактор. Чоловік зламав стегнову кістку, його госпіталізували. Згодом надійшла заява про нерозгляд події.

15:29. Горбані (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що член родини, перебуваючи в неадекватному стані, погрожував завдати тілесних ушкоджень сокирою, її в нього зрештою забрали. Наразі за цим фактом відібрали заяву та пояснення. Справу передали на розгляд дільничому.

17:56. Переяслав. Надійшло повідомлення від неповнолітньої дівчини про те, що її подружці невідомі забризкали очі з перцевого балончика. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення.

Нагадаємо, що у Переяславі в будинку знайшли тіло жінки. Вона померла два тижні тому.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору